uFeel.me
ВИРТУАЛЕН КЛОНИНГ
Автор: yuliya2006,  29 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 481

Днес съм Со, изискана, чар,
червени устни, шапка - Шанел.
Чорапи с жартери, изящен крак,
леко загадъчна, очила Диор.

Днес съм Джаки, интелект -висш,
на английски говоря -дипломат.
Поразявам с мъдрост и чар,
елитна дама във висш свят.

Днес съм Ко, еротичен модел,
трийсет годишна, устни силикон.
Сластно говоря, чат в нощта,
мокри сънища, просто мечта.



Това съм аз, клонирана в сто,
на сцени играя, фатална жена.
Днес във възход - богиня съм
а утре некролог, черна магия.

Коя съм аз, питам в деня,
нощна муза или самота.
Прелъстявам, обсебвам души
а сутринта душата - празна.

ДЖУЛИЯ БЕЛ



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me