uFeel.me
ВЕЧЕРЕН БЛУС
Автор: yuliya2006,  28 април 2013 г. в 19:40 ч.
прочити: 343
Този вечерен блус,
всяка нощ идва в съня ми.
Като вечерен морски бриз,
галещ, милващ... любов е!

Този вечерен блус,
аристократичен, нежен, прекрасен.
Пак проникна в мен, обсеби
и аз танцувам, танцувам... любов е!

Този вечерен блус,
всяка нощ идва в съня ми.
Като любим искан, желан,
като блаженство... любов е!

25.08.2012
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me