uFeel.me
ВДЪХНОВЕНИЕ
Автор: yuliya2006,  9 май 2009 г. в 21:40 ч.
прочити: 271
Вдъхновение при мен долетя,
бе бяла птица, с очи искрящи.
И аз записвах стих, след стих,
ах как записвах, моля ви простете.

Вдъхновение при мен долетя,
дочувах шепот от други светове:
- Пиши хайде, за това и онова,
диктовката не я пропускай.

Вдъхновение при мен долетя,
докосвах небето, дъжд заваля.
Морето синьо, в радост заискря
и птиците запяха в хор небесен.

Вдъхновение при мен долетя,
там едни очи, сълзи от самота.
Тъга покри ме, сърцето заболя,
но тъй видях, с болка ги написах.

Вдъхновение при мен долетя
и любовта видях - О, красота,
покри ме с пелена, не виждах
и душата ми с друга заигра.

Вдъхновение при мен долетя,
там мисъл ярка, в миг ме покори.
Отвори в мен скрити сетива
и я описах в стихче, за да остане.

09 05 2009
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me