uFeel.me
ВЪПРОС ОТ СТРАХА
Автор: AMAZING,  26 юли 2011 г. в 02:28 ч.
прочити: 191
Кое е правилно, кое е погрешно?
Кажи ми моля те, пита страха.
Не искам да бъда винаги грешно,
искам Аз да надвия смъртта.

О,мило мое невинно дете,
играй си на воля свободно си ти.
Доброто и злото са ценно менте,
превръщат хората в ярки звезди.

За да може и теб на света да те има,
сам ги създадох умишлено тях!
Едното от другото вечно ще взима
за да те има и теб, невинният страх.

Не питай ме моля те, вече недей!
Защото смисълът си сам ще изгубиш.
Истината ли искаш. Само посмей!
Сънят в реалност сега ще пробудиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me