uFeel.me
В утайка от кафе
Автор: tanq_mezeva,  21 април 2011 г. в 20:24 ч.
прочити: 619
Във  чашата...  утайка от кафе
рисуваше  съдбата набраздено.
Със щрихите  от моето сърце,
четеше бъдещето отредено.

Тя пътища проправяше с финес,
прескачаше бодливи бариери,
предричаше успехи и прогрес,
загърбила лъжовните химери.

До дупки черни слагаше цветя,
до белезници - бели пеперуди,
реки течаха, пърхаха крила...
Редеше съдбоносни изумруди.

Два гълъба прегърнали нощта,
гальовно свойте човчици допрели,
мечтаеха, не края на света,
а любовта, по общи път поели.

Във чашата, утайка от кафе
гадаеше живота непревзето...
Но само вярата в едно сърце
е символът за сбъдване, ключето.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me