uFeel.me
В тяло на жена
Автор: zorry,  30 януари 2010 г. в 22:51 ч.
прочити: 413
Душата ми е развален компас...
от всичките възможни пътища
най-дългия и трудния избрах,
по него да вървя уверена.

По жицата от мислите крилати
токът спираше понякога секундно-
оглеждах се, ослушвах се,не знаейки
сънувам ли или съм будна.

И стисках здраво жицата в ръцете си,
че ще я поправя бях все тъй уверена,
и вля се ток през пръстите във вените,
кипеше в тялото с високо напрежение.

Сама така избрах си да живея,
без да спирам, все горя,но и греша,
често падам, но изправям се все водена
напред от боен дух в тяло на жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me