uFeel.me
В този свят
Автор: dgeorgieff,  2 февруари 2009 г. в 20:02 ч.
прочити: 168

 

В този свят ний всичко губим,
толкова печелим, колкото похарчим,
толкова любим, колкото можем
и първите понякога са май последни.

В този свят ний всичко губим
не сме по-лоши, нито по-добри,
не можем ясно около нас да видим,
освен красотата в изящни искри.
След нас остават спомени и радости
окъпани във светлини.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me