uFeel.me
В търсене
Автор: Keimi,  14 октомври 2011 г. в 21:54 ч.
прочити: 148

Тръгвам на някъде, не зная на къде,
просто път, посока... следвам тишината...
тя е на всякъде.
Не чувам ни звук, ни стон, страх ме е...
Сама ли съм?
А стъпките чувате ли ми ги?
 - как отекват сред нищото, зловещо е...
тук сме само аз и тъмнината.
Хайде, чуйте ме! Викайте! Крещете!
Трябва да знам, че има и други като мен...
Вас търся! Вас - скритите души\'...
Излезте, покажете се, и заедно да вървим...
да намерим светлината сред хаоса от тъми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me