uFeel.me
В неизвестното
Автор: Slava56,  8 септември 2009 г. в 17:43 ч.
прочити: 408
Все отляво надясно
се превъртат стрелките,
нито миг не пропускат.
Часове и секунди
по наклона на Времето
устремено се спускат...
Дните -
диви коне необяздени -
в девствена пустош
проправят пътека.
Плахо тръгвам по нея...
На превала съм вече,
а неизвестното
още ме плаши...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me