uFeel.me
В мрака
Автор: nevermind,  15 август 2010 г. в 02:57 ч.
прочити: 242
Всичко спи под завивката на мрака -
природата е едно цяло.
Нощта бунта на утрото чака
като жадно за милувки тяло.
Зърнах падаща звезда
на безкрайния небосвод -
още една сбъдната мечта
в нелекия живот.
На нощта в тишината
седя и размишлявам -
дали спокойствието ражда свободата...
и полъхът на утрото долавям...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me