uFeel.me
В монитора
Автор: vesselin,  6 април 2009 г. в 14:43 ч.
прочити: 628

Пореден пиксел в тебе си отива
белее се ще кажеш не е бил,
а паметта ти бързо го изтрива
за да не помниш кой го е убил.

Компютрите не могат да тъгуват
така сме чули, но и тях боли,
а хората се правят, че не чуват
командата им „Моля ти се спри!”

И псувани, обиждани от всички
те виждат в нас кошмарен господар
научен да погубва данни с лични
и да приема странното за спам.

Но те не сътворяват никой вирус
не водят битки от лъжлив морал
и трудят се и с Уиндоус и със Линукс
за да е нета кралството на ”Знам!”

Пореден пиксел в тебе си отива
отново носиш цветни очила
без да прозреш компютърната сила
и че във нея е редът в света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me