uFeel.me
В ТЕБ ВИНАГИ ЧУЖДЕНЦИТЕ СЕ ВЛЮБВАХА
Автор: yuliya2006,  3 април 2013 г. в 21:46 ч.
прочити: 269
В теб винаги чужденците се влюбваха,

очи не отделяха, пълни с възхита!

А ти се смееше, сияеше цялата

и бе за тях като слънце от юга!



В теб винаги чужденците се влюбваха

и все съм се питал, защо ли?

С какво толкова ги пленяваше, с какво...

и беше за тях звезда, друга планета!



В теб винаги чужденците се влюбваха,

не че и аз до днес не съм в плен!

Твой брат съм, но когато говоря за теб,

топлина от обич в мен се разлива!



27.08.2010

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me