uFeel.me
В МЕТАФОРИЧНОСТТА НА ДНИТЕ...
Автор: melodia,  3 април 2011 г. в 19:47 ч.
прочити: 196

В метафоричостта
на дните,
в заплитащото
се кълбо
с безброй въпроси
аз отговор
не виждам.
Лицето си
обръщам,
с очи
примигвам,
да не ме опари
залезът на
слънцето,
потъващо
зад хоризонта.
Логично -
пада нощ .
И втурват се
вихрушки -мисли,
на хиляди
парченца
чупят световете
в мене.
Когато отчаянието
тържествува-
душата ми
оглежда се 
в сълза сребриста.
Приготвя се,
глава склонила, 
да помоли
за малко
снизхождение...
Но разпилените
във този миг
въпроси
без отговор остават -
разпръснати
и онемели
в метафоричността 
на времето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me