uFeel.me
Уж съм...
Автор: feia,  30 юни 2011 г. в 07:47 ч.
прочити: 310
Уж съм кротка, пък в очите
две светкавици блестят
и безмилостно разсичат
възлите по моя път.

Уж съм нежна, пък в сърцето
див пожар безкрай гори.
Ядката на Битието
все ме мъчи до зори.

Уж съм тиха, пък в душата
ураганни ветрове
ме разпъват без остатък.
И ме мамят светове...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me