uFeel.me
Уютно и прашно...
Автор: Довереница,  24 юни 2009 г. в 22:28 ч.
прочити: 332

 

В кварталната кръчма - уютно и прашно...

Работното време със чаши броим.

Дрескодът е анцуг и чехли домашни.

И всеки със всеки е царствено мил.

 

В кварталната кръчма - уютно и прашно...

Жената зад бара, с големия бюст

грижливо запазва дочутите тайни.      

Разбира от футбол. Ругае със вкус.

 

В кварталната кръчма - уютно и прашно...

След пет-шест ракии - уверено лют

съседската болка приемаш пристрастно.

Съседската булка не даваш на друг.

 

В кварталната кръчма - уютно и прашно...

Приспал съвестта на познати вини,

синхронно проклинаш змията във пазвата -

основна причина за всички злини.

 

В кварталната кръчма - уютно и прашно...

Излизаш на зиг-заг в живота разбрал:

най-дребното нещо е често най-важното.          

И тъкмо го срещнеш. И то отминава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me