uFeel.me
Увереност, твърдост и шут за отскок
Автор: Gigitu,  16 октомври 2012 г. в 00:11 ч.
прочити: 361
Празни листове се раждаме всички.
Запълва ни житейското писмо.
Редим с делата си отделни срички
и те записват нашето съдържимо.

Дали да оцветим пейзажа,
или черно-бели скици да творим?
Ще успеем или ще се омажем -
само ние можем да решим.

Дали на ниско, или на високо
всеки ще намери своята си ниша.
Дали на плитко, или на дълбоко
човек трябва да може да диша.

Увереност, твърдост и шут за отскок -
оптимистично заредени реалисти.
По-добри ставаме след всеки урок,
постепенно запълваме празните листи. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me