uFeel.me
Утро
Автор: ivomir,  21 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 421
Тя - чашата преля
и нервите ми късаха
оковите на мозъка,
пръскайки кръвта
в бялото на очите...
Изморих се да бъда аз.
Сините чаршафи се разбиха
в скалните отломъци
на утринните петли.
Празнотата се изпълни
с очно бяло...
Идва денят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me