uFeel.me
Утро е
Автор: tanq_mezeva,  11 септември 2009 г. в 16:18 ч.
прочити: 552
Утро е! Слънцето изгрява
разтваряйки във себе си ноща.
Тъгата  бавничко изтлява...
отстъпва ред  на радостта.

Лъч прозореца прекрачва,
намига закачливо и искри,
не пита той, а заповядва.
Ден щастлив  си открадни!

Изпълнен с мигове красиви,
не с кални и нагарчащи слова,
не с действия до болка справедливи.
Тананикай песента на любовта.

Онази, караща те да  бленуваш
докосване и сливане в съня.
Затуй приятелю, недей тъгува!
Мечтай, изтривайки...  сълза!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me