uFeel.me
Утре
Автор: sui4i_bel,  12 април 2012 г. в 22:19 ч.
прочити: 231
Направи от слабостта си сила...
И в страха - открий надежда...
А когато светът се опитва да те надвива -
да те победи в собствената си игра \"Живот\"...
Вдигни очи... с душа, изпълнена с вяра...
и към утрешния ден с жажда пак тръгни...
Защото Утре - там е цялата магия...
и там те чакат мечтите ти - притихнали,
застинали зад някой ъгъл...
Събуди се! Пребори се!...
И ги сбъдни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me