uFeel.me
Усмивките на децата
Автор: CAMCOH,  21 юли 2011 г. в 19:54 ч.
прочити: 450
За една усмивка в детските очи,
бих дал всичко, всичко на земята;
бих преминал всички земни планини,
за да вплета в усмивката дъгата.

За една палитра в детските очи,
бих донесъл прах и от звeздите.
Вълшебства правят с техните бои
децата, нарисували мечтите.

За едно хвърчило в детските очи,
бих донесъл вятър от житата;
та душата ми със тях да полети -
с безценните усмивки на децата.


06.07.2011.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me