uFeel.me
Урок
Автор: pavli,  26 април 2010 г. в 18:55 ч.
прочити: 2590

Тежката сбруя на времето
приковала е… мислите…
но е пощадила душата…
Стигаш точката на разпятие.

Не ти трябват нови понятия,
щом си достигнала същината –
освободила си се безвъзвратно
от омразата, алчността, рутината…

И истината те вършее на хармана –
да те отвее от плява и слама…
докато до зърно бяло оголееш…
във времето отново да покълнеш…

                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me