uFeel.me
Уморих се да бъда мечта
Автор: zorry,  15 март 2010 г. в 22:44 ч.
прочити: 333

Защо не спира да вали
и докога ще е така студено?
Дали страхът от близостта ти с мен
превръща в спомен нещо неродено?

Кое е на кръга началото
и края му защо не виждам?
Из тихите води ли плувам
или срещу течението все се движа?

Сбърках ли,че гръб обърнах
на твоя страх и сълзите изтрих?
Грешно ли е чувства да редя
в пъзел на импровизиран стих?

Не казвай нищо... отговор не чакам,
а и отдавна спрях да търся логика...
плета от паяжина тънки струни,
по които плава вътрешна реторика.

Не говори за паралелни светове
и за въртящи се измислени планети-
привличат се, докосват се... разделят се,
щом слънцето над хоризонта свети.

От съня си изгони ме, събуди се!
Част нека бъда от реалността -
от твоята, от моята, от нашата...
уморих се да бъда просто мечта!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me