uFeel.me
Уморените
Автор: emka87,  18 септември 2012 г. в 19:32 ч.
прочити: 346
Този стих посвещавам на нас уморените,
които всеки ден сълзите преглъщаме;
да, на нас добронамерените,
които бавно в призрак се превръщаме.

Тези, които се усмихват често
и крием тайни споделени,
мълчим и гаснем вътрешно наместо
да ти отвърнем гневни, озлобени.

Уморени сме от лицемери,
от страхливци, егоисти,
търсим сред вас да намерим
останали по-малко артисти.

Но... уви, такъв е животът, суров е,
всеки живее за своето благо
и светът, когато за добро готов е,
тогава щастието ще дойде само...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me