uFeel.me
Уморени спят сенките вече
Автор: plami_6,  25 юни 2011 г. в 07:39 ч.
прочити: 196
Чудни сенки в очите лудуват.
С нежност сляпа догаря нощта.
В клоунада свирепа нощта
ме завихря. Печално танцувам...

Доживот, френетично обречен,
аз съм влюбен, неистово сам.
Ту насън, ту наяве - със плам
овъглява ме патосът вечен.

Дълъг път извървях надалече
и в безсъници хлопвах врати.
Не прикътах надежда дори...
Уморени спят сенките вече.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me