uFeel.me
Улавяй всеки тон на Битието
Автор: feia,  17 април 2013 г. в 16:43 ч.
прочити: 369
Улавяй всеки тон на Битието,
любувай се на багрите безчет.
Запее ли възторжено сърцето,
в едно трептят преди, сега и след.

Тръгни по пътищата непознати -
навред се крие смисълът велик.
Пробужда се - светлинен лъч - душата.
Пулсира Вечността в безкраен миг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me