uFeel.me
Ухание от рая
Автор: worm,  20 април 2010 г. в 20:37 ч.
прочити: 201
Човешката реалност
поражда агресия.
Покрива останките
от нежелана депресия.
... и костите стържат
по кървави струни...
Бръсначът убива...
Мисъл във руни.
... боговете се влюбват
от страх онемели...
сатанистки жреци
от власт полудели.
... И светът се взривява
... огнен ад в рая
Вкусът е горчив...
и на смърт ухае.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me