uFeel.me
УБИЙСТВО... ЗА ВЪЗКРЪСВАНЕ
Автор: Kelly01,  28 юни 2009 г. в 09:32 ч.
прочити: 757

Накъсани... секундите броят,
разнищен принос, бялото е тъмно,
прелистен образ, мислите скимтят,
загубвам се... съзнанието е будно.


Забравен път, обрасъл със вини,
прокобата, нашепва думи святи,
разсечен дъх и пулса ми мълчи,
виденията... и те са непознати.


И всяка капка мисъл, е сълза,
която с дух... стените е разбила,
покорен паж, нахапана следа,
убийците... дали аз бих убила?


Убийците... нахранени шептят
"красиви" думи, "пеперуден" порив,
телата им... от пепел не блестят,
изгубени, отронени... покрови.


И сляпа съм, но времето следя,
разкъсвам го... тежи ми като дреха,
която ме прикрива... не греша,
загубвайки... откривам пак утеха.



28.06.2009 год.
Посветено на Д.С

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me