uFeel.me
У дома
Автор: crowie,  9 април 2012 г. в 13:29 ч.
прочити: 298
Навсякъде, където и да ида,
ще бъда в моят дом! Ще бъда вкъщи.
Той без врати е, през които да излизам,
и през които вечер да се връщам...

Той няма четири стени, под и таван,
няма адрес, улици и преки.
В него всеки винаги е сам!
Абсолютно сам... И абсолютно всеки...

Защото моят дом е в мене построен.
Без тухли! В моята душа и същност.
Понякога е цял, друг път е разрушен...
Винаги сама... Но винаги вкъщи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me