uFeel.me
Тя, лудостта
Автор: tanq_mezeva,  3 декември 2011 г. в 01:00 ч.
прочити: 466
Изплашени мисли, прокрадват се бавно,
разливат се плавно, обсебват ума.
Като с пипала, обгръщат го хладно
и впиват се лепкаво те във плътта.

Впръскват на струйки отрова горчива,
смесват безжалостно злъч във кръвта.
Зловонно излъчват смрад задушлива,
и с кикот изсмукват безсилна душа.

Страхът надделял превесно беснее,
изтласкал от  дъното даже смъртта.
Неистово с думи жестоки вилнее
бесът, да прекърши докрай любовта.

Но, може ли  сила да грабне небето
с разлистено слънце, луна и звезди?
Когато  със  обич е пълно сърцето,
тя, лудостта... премаляла мълчи.





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me