uFeel.me
Тук
Автор: chvassilev,  22 януари 2013 г. в 20:12 ч.
прочити: 251

Тук е моето място. Нямам други животи
и не искам отново в страх да бъда обричан.
Тук обичам деня. И звездите самотни
със които нощта, всяка вечер съм сричал.

Тук съм пял от любов. И от болка съм плакал
и без думи - и сам - всяка нощ съм умирал.
Тук съм спал под дъжда. И зората съм чакал
да докосне деня - своя сън избродирал.

Тук е моето детство. С всички рошави спомени,
с всички топли недели недоспали съня си заченат.
Като слънчеви зайчета. От стъклото измамени
и поискали с лятото - свойте мисли да сменят.

Тук е мойта любов. Като късче от вятъра,
през което пречупени всички чувства минават.
Имам толкава много. И макар прокълнато,
мойто старо небе... никой миг не забравя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me