uFeel.me
Трябва да дишам
Автор: emka87,  30 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 830
Аз просто трябва да дишам,
защото слънцето утре отново ще изгрее,
вълните ще залеят сухия пасък
и не мога знам какво ще ми донесе прилива,
може да е спасителна лодка...
Трябва да дишам..............

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me