uFeel.me
Триединство
Автор: Slava56,  1 февруари 2009 г. в 11:50 ч.
прочити: 358

Аз - една частица от Всемира,
зрънце МЪДРОСТ, ОБИЧ, ТОПЛИНА -
знам: макар че тялото умира,
аз оставам - като СВЕТЛИНА.
СВЕТЛИНА могъща и всевечна,
въплътена в ИСТИНА и СТИХ.
Изначална, свята, безконечна,
слята с БОГ-ОТЕЦ, със СИН и ДУХ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me