uFeel.me
Три стъпки...
Автор: AM,  10 ноември 2012 г. в 11:01 ч.
прочити: 303
Три есенни плода.
Три кубчета сладост.
Три стъпки в пространството
- пясък
- слама
- сняг.

Три на брой мисли
- за мен
- за теб
- за нас.

Три сезона на ръцете ми
- меки, опипващи
- сръчни и милващи
- скръстени в размисъл.

Три есенни плода.
Три кубчета сладост.
Три стъпки...

Напускаме сцената
... с усмивка
в четвъртата посока на Света!

10.11.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me