uFeel.me
Три букви
Автор: Ellan,  30 декември 2012 г. в 22:03 ч.
прочити: 282

Три букви

 

Знам, че времето, което ти е нужно

се крие само в три букви.

Защото не запълнените пространства

са липсите...

Искам да ме попиташ, колко тежи носталгията?

Толкова, колкото може да изтръгнеш

от душата си.

Изборът винаги има няколко възможности.

Животът си тече във или извън теб.

Въпросът е да направиш правилния.

Попитай пак, кой е най-добрият?

Знам, че моят отговор не е твоят избор...

Запълнените пространства са само

спирки по картата.

Не позволявай ушите ти да станат мозък.

Няколко грама безпокойство не

слагат катинар на бравата. Те са ключ.

Когато нямаш какво да кажеш,

попитай ме, колко са големи разстоянията?

Няма по-големи от онези

в душите...

Всичко може да се измери със стъпки,

но ако опиташ, поне остави

място за дишане.

Попитай себе си,

колко живота има търпението?

Ако успееш да преглътнеш отговорите,

дай шанс на въпросите си

да очертаят  пътека

и помни: моят отговор

не е твоят избор.

Той е само пътеката,

която трябва да извървиш

С а м...

 

Тони Тодорова

Ellan

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me