uFeel.me
Тревички
Автор: Laska,  30 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 602
Зарадва се глухарчето -
погали го слънце,
щастливо се усмихна -
целуна го трънче
и то от радост...
литна.

* * *

Копринени листчета
в цвят неповторим
и какъв аромат -
неустоим...
Дали от гордост боде?
Може би така защитава
ранимото си
сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me