uFeel.me
Трептения
Автор: tinarosivoice,  22 април 2013 г. в 18:49 ч.
прочити: 242
В трептения общувам със вселената
и с всичко живо близо в околността...
на най-различна музика...и звук
е подвластен неусетно моят слух...

Нивата се преплитат в идентичност-
с ноти невидимо чута лиричност...
откривам се в далечното и близко-
намират ме високо или в ниско ...

В изтънченото си усещане трептя
по скала в най-различна честота...
в емоция срещу ума си аз летя - 
воювам непрестанно с глупостта... 

всичко посредствено ненавиждам,
към дъно безмилостно ме влачи...
а аз се стремя да се придвижвам
нагоре...да продължа... да не плача...        

           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me