uFeel.me
Това ли е...
Автор: linapaint,  28 октомври 2008 г. в 01:08 ч.
прочити: 807
Не гледай ти живота
преминал през теб и
оставил някакви следи...
Погледни хората край себе си...
Цветни ли са,
или цвят им липсва?
Не взирай се във формите!
Едни желаем, но самите те,
променят ни до неузнаваемост,
а причините са,
в близкото - далечно минало!
Формите,
очаквани – неочаквани!
А времето,
напълно промени ни...
„На кого ли му е хрумнало
да отброява всичко,
обричайки ни на страдание...”
`````` Забравените!
``````````````````````Обречените!
````````````````````````````````````Изоствените!
Това ли е ЖИВОТЪТ за които си мечтаехме?!

28/10/2008/Lina


Кое ме вдъхнови ?

Късно е,не ми се спи, препрочитайки творбата на mari-et,
роди се този стих и... дано ви хареса!
Мари-ет, благодаря ти за вдъхновението!

« Ζωη ( ЗОИ ) - превод от гръцки ЖИВОТ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me