uFeel.me
Толкова много е казано за звездите...
Автор: pavli,  23 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 2618
Безмълвни свидетели на човешки съдби,
спускат се в посребрели коси...
На свечеряване със светулки се гонят,
безсъници предвещават, не спорят...
Блестят и отразяват светлината...
Падат и сбъдват желания...
И с тишина изпълват простора,
щом за любов заговорим...
Звезден дъжд разпалва пожари -
копнежи покълват и избуяват...
Пропускаме бездомни гари
и всеки сън възкръсва наяве...

 

                   © Павлина Петрова

                   \"Изплетени пътеки\" - 2008

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me