uFeel.me
Тишина
Автор: Бо,  4 февруари 2009 г. в 03:17 ч.
прочити: 475

Сред нежна нощ препускат мойте мисли,
Като жребци в небесна колесница.
А здрачът тялото ми леко гали.
Тогава Тишина подаде ми десница

О, аз познавам те и казах.
Зная и защо си тук сега.
Тя усмихна се и рече:
Да. За да не съм сама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me