uFeel.me
Ти, Който Си
Автор: uragannnn,  6 февруари 2009 г. в 12:08 ч.
прочити: 166

Ти, Който Си

Мериш ни с различни мярки,
но пак на същия кантар,
не гледаш в дрехите ни ярки,
а във сърдечния хастар!

Слагаш ни различни норми,
но пак на същите бразди,
имаш ред без униформи
и генерали без звезди!

Даваш ни във разни нужди,
но пак от същата Любов,
а колко често са ни чужди,
Твойто Име, Път и Зов!

24. 01. 2009 г.
Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me