uFeel.me
Театър
Автор: Keimi,  3 юли 2011 г. в 16:12 ч.
прочити: 195
Театрална постановка е целият живот,
една игра на сцена,
един разказан епилог.
Комедия или драма,
сюжета не определяш ти,
поемаш само роля и участваш,
дори да ти тежи.
Сменяш маски и костюми,
с нови прическа и грим,
искрено и силно се надяваш,
че вече си непобедим.
Публиката те харесва,
става на крака,
аплодира теб - актьора
в най-великата игра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me