uFeel.me
Тъжна
Автор: tanq_mezeva,  4 януари 2010 г. в 22:19 ч.
прочити: 576
Понякога съм тъжна и сама,
кънтят ми мислите...  със ехо.
Само с котката в моята пола.
Тя мърка. Аз вторачена в кафето.

Търся изводи, планове кроя,
но май кръчмарят си е тръгнал,
анализите... слабата страна,
микс в мозъка с емоция обърка.

И пак стоя. Не мисля и не чувствам.
Само в гърлото една сълза.
Не се предавам, дори да бъркам.
Преглътна ли я. Гълтам любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me