uFeel.me
Търсиш ли?
Автор: Mimi1001,  26 юни 2009 г. в 21:56 ч.
прочити: 437

Търсиш ли полъх сред знойна жега голяма,

търсиш ли сред орис злочеста нежна наслада,

търсиш ли скулптура ценна сред пуста поляна,.

или търсиш искрица надежда, а си в сълзи обляна?

 

Търсиш ли порив лъчист в душевност опустяла,

търсиш ли лист и перо у персона извяла,

търсиш ли напор у робска съдба умряла

или търсиш любов сред омраза вече назряла?

 

Търсиш ли феи сред демони ужасни,

търсиш ли девици сред издайници сладострастни,

търсиш ли сърца топли в душици празни

или търсиш, търсиш... с усилия напразни.

 

                                                          Мими 1001

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me