uFeel.me
Търсех
Автор: yuliya2006,  21 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 493

Аз търсех щастие,
но не го намирах.
И обичта аз търсех
и нея не намирах.

Аз търсех ги в очите ти,
погубващи и страстни.
И в душата твоя
а тя бе празен храм.

А то било във мен,
в сърцето ми горещо.
Душата пълна с любов,
в очите ми отворени за всеки.

Открих света и тъй открих и мен,
че бога е частица от душата.
И търсим го къде ли не
а той в нас кипи и ни нашепва.

-Света ти погледни чрез мен
и не си самотен,аз съм с теб.
От моята топлина раздай
и мъдростта отново ми върни.


ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me