uFeel.me
Търг,заради оцеляване!...
Автор: Chobanov56,  5 октомври 2011 г. в 00:31 ч.
прочити: 352

 

 

Разпродавам небеса и подзвездно котило...

Надзвездни и подзвездни стряхи.

И абортирани сънища.

Криле щърби – до безкрилост ампутирани.

Рани, които посмъртно ще остаряват.

Мечти, несбъднатост катапултирали.

Кънтежни викове, дъха преляли.

 

Може би, просто фрагменти... не било...

И непреживяно едно... мъртвило...

Разпродавам.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me