uFeel.me
Танцуващите с вълци
Автор: stormbringer,  23 март 2011 г. в 14:58 ч.
прочити: 349
Поканиха ни ненадейно вълците,
за глутницата имаше подарък,
танцуване на музика, от хълцане,
гората ни пригласяше с пожари.

Танцувахме на огъня в средата,
за вълците сме хищни нестинари,
разюздана вълчица е душата,
на танца ни пригласяше с пожари.

Танцуваха и вълците, изкусно,
прокрадваше се вопъл на китара,
не искайки играта да напусне,
гората им пригласяше с пожари.

Пригласяше и северният вятър,
заслушан в песента ни стара,
в завихрения вакханален театър,
гората ни пригласяше с пожари.

Разменяха тела като в колажи
у себе си загубилите вяра,
танцувахме в жарава, даже
гората ни пригласяше с пожари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me