uFeel.me
Танц
Автор: joysis,  25 август 2011 г. в 17:48 ч.
прочити: 306

Шеметно кратък е полетът тук.

Вечност наплита само Отвъдното.

В мен измиващ седефен капчук

страховете полярни пропъжда.

 

Помня с колко заблуди живях,

колко чаши с пелин съм изпила.

Просто обич със сребърен прах

е душата ми днес осветила.

 

В път на волно отлитащо ято

дъх на мед елексирен ме води.

Пия светлите, огнени дати,

в течността им кипя като сода.

 

Мисъл, порив и устрем се вливат

в кръг въртящ се с едни обороти.

В танц, с кръвта на добра самодива

се извивам под тайнствени ноти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me