uFeel.me
Талант
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 423
Таланта ми изчезна-изгоря
и музата далече отлетя-
замина, остави ме сам
в убийствена мъка и срам.

Откъснах стръкче от цветя,
но в ръцете жестоки то посивя.
Вярно-родил съм се сам
и доброто не мога да дам.

Чувствата превръщаме в пари,
а душата захвърляме да гори.
Раждаме се без срам
и умираме-всеки в себе си-сам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me