uFeel.me
Така е писано!
Автор: tonia_borisova,  26 юли 2011 г. в 13:29 ч.
прочити: 264
Нищо в този свят не е измислено.
Нищо в този свят не е случайно!
Просто си кажи - \"Така е писано!\"
и не осквернявай Тайната!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me