uFeel.me
Тъга
Автор: emili85,  22 януари 2009 г. в 18:16 ч.
прочити: 143

Минава времето.
Дните се изнизват.
Но болката по теб не утихва.
Ден и нощ мисля аз за теб.
Тъга обгръща моето малко сърчице.
Сълзи пълнят очите ми.
И питам се докога ще боли?
Кога ще загърбя миналото?
Кога ще те оставя на мира?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me